Walimatul Urus Afzal dan Nur Shafiqah

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
بسم الله الرحمن الرحيم


Firman Allah S.W.T. yang bermaksud:
“ Dan di antara tanda-tanda yang membuktikan kekuasaanNya dan rahmatNya, bahawa Ia menciptakan untuk kamu (wahai kaum lelaki), isteri-isteri dari jenis kamu sendiri, supaya kamu bersenang hati dan hidup mesra dengannya dan dijadikanNya di antara kamu (suami-isteri) perasaan kasih sayang dan belas kasihan. Sesungguhnya yang demikian itu mengandungi keterangan-keterangan (yang menimbulkan kesedaran) bagi orang-orang yang berfikir "
[Surah Ar-Rum: Ayat 21]


Dengan penuh rasa kesyukuran, saya mewakili ibu bapa ingin menjemput seluruh ahli keluarga, sanak saudara, para pendidik, sahabat handai serta semua yang mengenali ke Majlis Walimatul Urus kami :


Afzal Eizaaz Abdul Ghani
❤️
Nur Shafiqah Shamsuddin🗓 Tarikh : 2 Februari 2020 (Ahad)
🕚 Masa : 11.00 pagi - 4.00 petang
🏠 Alamat : Jalan USJ 3/3L, 47600 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.
📍Koordinat: 3.057369, 101.573561 (Google Maps)Mohon doakan agar Baitul Muslim yang bakal dibina senantiasa diberkati Allah SWT, dilimpahi sakinah, mawaddah dan rahmah. Moga setiap kebaikan yang didoakan, diganjari oleh Allah dengan yang lebih baik kepada pemilik-pemilik doa.


Semoga dengan kehadiran para tetamu, akan menambahkan lagi kemeriahan majlis serta dilimpahi barakah dan diredhai oleh Allah SWT.


Amin Ya Rabbal A'lamin

error: AEX Creative Media copyright reserved!!